fbpx

Usein Kysytyt Kysymykset

Usein Kysytyt Kysymykset

Retkiin sisältyy aina lounas sekä kyyditykset. Haemme sinut majoituspaikastasi Muoniossa ja retken päätteeksi viemme sinut takaisin. Retkiin ei sisälly vaatetusta, joten laitathan kelin mukaista vaatetta päälle.

Kyllä vain. Oppaanasi on koulutettu ulkoilun ja retkeilyn ammattilainen, joka pitää huolta retken turvallisuudesta. Retket ovat turvallisia niin aikuisille kuin lapsillekin.

Osa retkistä vaatii osallistujilta hieman fyysistä kuntoa. Jos olet normaalissa fyysisessä kunnossa pystyt helposti osallistumaan kaikille retkillemme. Käytännössä tämä tarkoittaa, että pystyt kävelemään ilman apua.

Ehdottomasti! Wildmaker Lapland on lapsiystävällinen yritys ja toivotamme lapset erityisen tervetulleiksi retkillemme. Jos sinulla on hyvin pieniä lapsia, niin ilmoita etukäteen jos tarvitset esimerkiksi pulkkaa, jossa taaperon on helppo väsymyksen yllättäessä istuskella. Ilmoita etukäteen myös mahdollinen tarve turvaistuimelle.

Minimi osallistujamäärä retkillemme on 3 henkilöä. Voit halutessasi kuitenkin varata retken yhdelle tai kahdelle henkilölle maksamalla verkkokaupassa retken kolmelle henkilölle ja ilmoittamalla lisätiedoissa, että retkelle osallistuu vain 1 tai 2 henkilöä. Tässä tapauksessa saat extrana VIP lounaan.

Noudatamme kaikkia viranomaisten antamia ohjeistuksia koronaviruksen leviämisen ehkäisemiseksi. 

Lisäksi noudatamme seuraavia toimenpiteitä:

  • Päivittäinen asiakkaiden kuljettamiseen käytettävän auton sisätilojen desinfiointi.
  • Käsidesiä saatavilla autossa sekä retkillä.
  • Kasvomaskeja saatavilla halutessa.
Jos sinulla on muita kysymyksiä, niin lähetä viestiä osoitteeseen