fbpx

Majoitus Muoniossa

Majoitus lähellä luontoa - Kaukana turistialueista

Tervetuloa nauttimaan luonnon rauhasta Muoniossa. Tarjoamme majoitusta kauniissa hirsimökeissä Muonion Muotkavaarassa. Mökkimme sijaitsevat keskeisellä paikalla, mutta kuitenkin keskellä ei mitään. Kittilän lentokentälle on noin 60km. Meiltä pääset helposti vierailemaan autolla lähialueiden kylissä. Äkäslompoloon on 32km, Leville 46km ja Muonion keskustaan 21km. Oloksen rinteille on 15km ja Pallastunturin luontokeskukseen 29km.

Meillä päin ei ole valosaastetta eikä turisteja. Vain luonnon rauhaa ja hiljaisuutta. Pitkä matka ei kuitenkaan ole sivistyksen pariinkaan.

Keko-mökki 58m²

Mökissä on 2 makuuhuonetta, joissa molemmissa kaksi vuodetta. Olohuoneessa on lisäksi vuodesohva. Keittiö on täysin varusteltu.

Aamukahvia juodessa näkyyvät kirkkaalla kelillä Pallastunturit ikkunasta.

Mökistä löytyy myös takka, jonka loimutessa on mukava rentoutua ulkona vietetyn päivän jälkeen.

Luonnon rauha alkaa heti ovesta ulos astuessa. Valosaastetta ei ole ollenkaan, joten upea tähtitaivas ja revontulet voit nähdä omalta terassilta. 

Ulkona on myös laavu, josta näkymät Pallastunturille ja pohjoisen taivaalle.

Maaliskuusta eteenpäin perinteinen latu kiertää aluetta, joten omalta ovelta pääsee suoraan hiihtämään.

Alkaen 115€/yö

Aihki-mökki 47m²

Aihki hirsimökissä on yksi makuuhuone, jossa on parivuode kahdelle hengelle. Parvella on lisäksi nukkumatilat kahdelle. Keittiöstä löytyy ruuanlaittoon tarvittavat välineet. Mökissä on myös sauna.

Meillä päin ei ole valosaastetta eikä turisteja. Vain luonnon rauhaa ja hiljaisuutta. Sivistyksen pariin ei kuitenkaan ole pitkä matka.

Kirkkaalla kelillä mökin ikkunasta avautuu näkymä Keimiö- ja Särkituntureille.

Mökistä löytyy takka, jonka loimutessa on mukava rentoutua ulkona vietetyn päivän jälkeen.

Luonnon rauha alkaa heti ovesta ulos astuessa. Valosaastetta ei ole ollenkaan. Revontulet ja upean tähtitaivaan voit nähdä jo omalta terassilta.

Ulkona on laavu, josta avautuu näkymä Pallastunturille ja pohjoisen taivaalle.

Aihki-mökkiin ei saa tuoda lemmikkieläimiä.

Alkaen 115€/yö

Mitä siellä oikein voi tehdä?